Min karriär började med en juristexamen och jobb som distriktschef på försäkringsbolaget Trygg-Hansa i sex år. Driften att skriva växte sig dock allt starkare och jag började på IHM:s första copywriterutbildning.

Under tiden där fick jag mitt första jobb i reklambranschen. Nästa steg var som copywriter och vice VD på en fransk reklambyrå, sedan rullade det på i egen regi, bland annat som delägare i och VD för Propeller Communication. Under tiden 1998-2004 var jag dessutom skrivlärare på copywriterutbildningarna på IHM och Göteborgs Reklambyråskola.

Bland mina uppdragsgivare fanns Volvo, Ford, Astra Zeneca, Stora Enso, DB Schenker, Jonsered, Stihl/Viking, Stena Line och Liseberg. Våren 2009 vann min arbetsgrupp en Guldnyckel för skorstensföretaget Schiedel och några år senare nominerades en av våra annonser av Epica Book till en av världens tio bästa annonser i sin klass.

Jag har med andra ord haft privilegiet att ha ett spännande, roligt och lukrativt jobb med i huvudsak trevliga kolleger. Det har dock funnits påtagliga undantag, vilka jag med glädje lämnar i glömskans mörka hörn. Vid min ålder är man förhoppningsvis erfaren och klok men fortfarande nyfiken. Kanske mina reflektioner och min förmåga kan berika ditt företag och samtidigt ge mig själv nya insikter. Testa mig gärna.